Regulament primar Admini / Helperi:

1. Nu dati ban / kick / warn fara motiv, cand dati ban / kick / warn faceti si un SS sa aveti dovada in caz de va face plangere!

2. Nu aveti voie sa dati arme / repair aiurea lui X sau Y ca e prietenul tau (doar la event, in caz ca este nevoie).

3. Nu dati /mute fara motiv, se da /mute daca cineva injura sau daca da anumite lucruri scrise care duc la stergerea chat-ului, reclame sau alte minuni.

4. Nu faceti abuz pe comanda /rac, mai bine lasati sa dea un Owner.

5. Nu aveti voie sa dati /cc aiurea asa ca vi-se pare voua ca va face lag sau mai stiu eu ce (daca un admin da /cc si nu are dovezi cu un motiv intemeiat pt acel /cc primeste ADMIN WARN direct!)

6. Nu dati /goto, /gethere, /freeze aiurea la playeri doar ca sa ajungi tu sa vorbesti cu X sau cu Y.

[10:18 PM]

7. Adminii / Helperii nu au voie sa foloseasca /a pentru afacerile lor sau alte porcarii (pentru afaceri sau alte subiecte aveti comenzile /sms, /call, /am).

8. Nu folositi comenzile de Admin / Helper in scopuri personale.

9. Adminii / Helperii nu sunt obligati sa faca event-uri.

10. Adminii care au comanda /bigears trebuie sa o foloseasca si in caz ca cineva injura se aplica regula nr. 3.

11. Daca un Admin/ Helper nu este activ o perioada de timp i se va scoate Adminul / Helperul (in caz ca nu poate intra cateva zile trebuie sa anunte printr-un PM Discord sau un mesaj unuia dintre owneri).

12. Nu se da WARN decat daca acel player are plangere.

[10:18 PM]

Regulament secundar Admini / Helperi :

1. Limbajul indecent fata de playeri este strict interzis.

2. Nu faceti spam pe /a pe /o sau pe /n.

3. Nu faceti DB sau DM sau nu atacati in Safe-Zone ca asa vrei tu ca esti Admin / Helper.

4. Nu aveti voie sa va faceti voi dreptate singuri!

5. Nu conteaza daca ai donat sau nu ai donat, toti Adminii / Helperii au drepturi egale. (Nu esti cu nimic mai bun ca X sau Y daca ai donat).

Nerespectarea regulamentului impus Adminilor / Helperilor duce la ADMIN / HELPER WARN!

ATENTIE: CINE CERE ADMIN / HELPER UP VA PRIMI ADMIN / HELPER DOWN!

P.S: Rugam playerii care vad ca un Admin / Helper ca face abuz de comenzi sa faca un POST cu cateva SS (dovezi) si ne vom ocupa noi!